HomeWebshopContact

Webshop » Incontinentiemateriaal » Optrekbroekjes » Molicare Mobile L

Molicare Mobile L

Molicare Mobile L

€ 20,00

Beschikbaar

MoliCare® Premium Mobile – 8 druppels wordt gebruikt bij een zware urine en/of fecale incontinentie. MoliCare® Premium Mobile – 8 druppels is de nieuwe benaming van MoliCare® Mobile Super Paars.

MoliCare® Premium Mobile – 8 druppels met een hoge opslagcapaciteit verzekert een veilige bescherming tijdens de nacht.
MoliCare® Premium Mobile broekluier is door het eenvoudig gebruik bijzonder geschikt na een ingreep aan de blaas.
Deze broekluier biedt een maximale veiligheid voor onrustige of verwarde gebruikers. Door het “Pull-up” systeem is het net als gewoon ondergoed even eenvoudig om aan- en uit te trekken. De MoliCare® Premium Mobile broekluier kan indien nodig aan de zijkanten opengescheurd worden.
MoliCare® Premium Mobile broekluier bevat een vochtindicator die het optimale tijdstip van de luierwissel aanduidt. De buitenzijde bestaat uit luchtdoorlatend textiel en biedt een perfecte bescherming en een betrouwbaar draagcomfort dankzij de optimale pasvorm en het bijzonder zachte materiaal.
Door het Dry-Plus systeem wordt het vocht naar de absorptiekern geleidt en blijft het oppervlak droog.
MoliCare® Premium Mobile broekluier bevatten zijwaarts vochtwerende gebogen antilekrandjes en elastieken ter hoogte van het kruis.
MoliCare® Premium Mobile broekluier is ideaal voor mobiele personen.
Er is een geurbindende 3-lagige absorptiekern. De MoliCare® Premium Mobile broekluier heeft een anatomische pasvorm met elastische beenafsluiting.
Aan de voorzijde van de broekluier is er een indicatie over de maat en de absorptie. De broekluier voorkomt eventuele huidirritatie en biedt een maximale bescherming tegen terugvloei en respect voor de gevoelige huid.
Beschikbaar in verschillende afmetingen
Maat Heup-/buikomvang Verpakking
S 60-90cm 1 Zak van 14 stuks/ 1 karton van 4 zakken
M 80-120 cm 1 Zak van 14 stuks / 1 karton van 3 zakken
L 100-150 cm 1 Zak van 14 stuks / 1 karton van 4 zakken
XL 130-170 cm 1 Zak van 14 stuks / 1 karton van 4 zakkenGratis discrete levering op maandag en dinsdag in Beerse, Merksplas en Vosselaar.

Webshop gemaakt met EasyWebshop